Edukativne radionice u 2022.

Posted in Novosti

 

Dragi polaznici i budući polaznici!

Hvala vam na do sada ukazanom povjerenju i interesu za naše radionice! 

Nove termine edukacija možete pronaći u daljnjem tekstu. Prethodno prijavljeni polaznici imaju prednost. Radionice se planiraju uživo uz mogućnost online praćenja te će se moguća forma prilagoditi epidemiološkim pravilima u trenutku održavanja radionice.

S obzirom na manji mogući broj polaznika, za rezervaciju Vašeg mjesta molimo Vas da se prijavite na donjem linku: 

 

HRVATSKA UDRUGA ZA BIOFEEDBACK I PRIMIJENJENU PSIHOFIZIOLOGIJU (HUBIPP), MENS SANA d.o.o. I PAMEL d.o.o.

organiziraju:


EDUKACIJSKE RADIONICE:

Uvod u biofeedback metodu
Teorija i praksa (20 sati)

ZAGREB, 28.02. - 01.03.2022.

Cijena 2.750,00Kn

Neurofeedback metoda
Teorija i praksa (30 sati)

ZAGREB, 02.03. - 04.03.2022.

 

Cijena 4.125,00Kn

Napredna radionica iz biofeedbacka i neurofeedbacka

Teorija i praksa (10 sati)

ZAGREB - termini: prema popunjenju grupe

Cijena 2.000,00 Kn

 

 

S ciljem pružanja kvalitetne stručne i tehničke podrške i unapređivanja vještina i znanja za sve koji provode bio/neurofeedback tretmane na sustavu Nexus HUBIPP, Mens sana i Pamel organiziraju naprednu radionicu  (10 sati supervizije).

 

Napredna radionica namijenjena svima koji su završili osnovnu edukaciju iz područja teorije i primjene bio/neurofeedbacka, te rade na sustavu Nexus (4,10 i/ili32) i BioTrace software-u.

 

Radit ćemo analizu i evaluaciju provedenih inicijalnih procjena, primijenjenih protokola i provedenih tretmana, prilagodbu sustava potrebama terapeuta i klijenta (podešavanje ekrana, izrada novih ekrana i sl), te analizu i rješavanje poteškoća koje su se javile tijekom rada.

 

Supervizori: Ana Vodanović Kosić, Ivana Živoder, Marko Pavić 

 

-->

Radionica je namijenjena: psiholozima, defektolozima, liječnicima, medicinskim sestrama, fizioterapeutima, radnim terapeutima, te ostalim stručnjacima zainteresiranim za primjenu biofeedback metode.

CILJEVI EDUKACIJE

 • Usvajanje teorijskih i praktičnih znanja o biofeedback metodi, primjeni biofeedbacka u terapijskim tretmanima, tretmanima upravljanja stresom, boli i peak performance tretmanima.

 • Usvajanje teorijskih i praktičnih znanja o neurofeedback metodi, primjeni neurofeedbacka u terapijskim tretmanima, tretmanima upravljanja stresom i peak performance tretmanima.

 • Polaznici će nakon radionice steći teoretska znanja o primjeni NFB metode, kao i vještine za rad na NEXUS i sličnim biofeedback/neurofeedback sustavima, te će uz superviziju moći provoditi inicijalnu procjenu, određivati protokole, te provoditi neurofeedback tretmane.

SADRŽAJ RADIONICE

 • Razvoj neurofeedback metode i psihofiziologije

 • Osnove elektroencefalografije i kompjuterske analize EEG-a

 • Mehanizmi učinkovitosti biofeedback i neurofeedback metode

 • Funkcionalna interpretacija EEG-a (QEEG): analiza psiholoških i neuroloških nalaza za određivanje neurofeedback protokola, identifikacija korelata EEG abnormalnosti/mentalnih disfunkcija (prema neuro/psihdijagnostici)

 • Moždane strukture i njihova funkcija, te biokemijski/bioelektrični procesi središnjeg živčanog sustava i njihovi mentalni korelati

 • Artefakti, indikacije za neurofeedback - specifične primjene NFB-a (ADHD, AUT, depresija, PTSP, ovisnosti, glavobolje, spavanje)

 • Inicijalna procjena i postavljanje plana treninga

 • Briga o klijentima, etika odabira klijenata

!-

PROGRAM RADIONICE - OVDJE PREUZMITE PDF

-->

ORGANIZIRAMO INDIVIDUALNE I GRUPNE EDUKACIJE ZA POČETNIKE I NAPREDNE KORISNIKE, TE SUPERVIZIJE.

 

 

ZA SVE INFORMACIJE MOŽETE SE JAVITI:

 Pamel d.o.o. Dubravica 41f, ZAGREB, HRVATSKA, TEL: +385 1 3473134
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , www.pamel.hr

Mens Sana d.o.o., Mesnička 15A, ZAGREB, HRVATSKA +385 1 4847763, +385 98 491271 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , www.mensana.hr