Kratak opis - napredne radionice

Posted in Napredne radionice

Pregled
Dvodnevni napredni tečaj osmišljen je kako bi vam pružio najnovije informacije i omogućio razmjenu iskustava, strategija i rezultata s neurofeedback terapeutima po Othmerovoj metodi. Bit će predstavljeni novi moduli u Cygnetu kao što je 2 kanalni HD i 2 kanalni modul sinkronije. Imat ćete dovoljno vremena za razmjenu iskustava s drugim terapeutima. Također nudimo individualno vrijeme za podršku prije i nakon formalnog programa. Radujemo se što ćemo podijeliti s vama nove tehnike i razumijevanje ovog snažnog alata.

Što ćete naučiti:
Proširit ćete svoje znanje i dobiti nove uvide.

Sadržaj tečaja:
Tečaj je namijenjen je polaznicima koji su sudjelovali u uvodnom tečaju i imaju iskustva s Othmerovom metodom. Tema tečaja bit će donošenje odluka u procesu dizajniranja protokola, prilagođeno interesima polaznika.

Nakon pohađanja tečaja bit ćete u mogućnosti:
Nakon tečaja bolje ćete razumjeti Othmerovu metodu neurofeedbacka, te jasnije komunicirati s kolegama i klijentima o svojem radu.

Kome je tečaj namijenjen:
Tečaj je namijenjen stručnjacima koji imaju iskustva s Othmerovom metodom.

Online prijava za NAPREDNE radionice

ONLINE prijavnica

Polja izražena sa (*) su obavezna

Naziv ustanove/poduzeća

Invalid Input
Ime i prezime (*)

Invalid Input
Stručno obrazovanje (*)

Invalid Input
Ulica i kućni broj (*)


Poštanski broj, mjesto, država (*)

Invalid Input
Vaša mail adresa (*)

Invalid Input
Broj telefona ili mobitela (*)

Invalid Input
Donijeti ću sam vlastitu sljedeću opremu: (*)

Invalid Input

Molimo pobrinite se ponijeti odgovarajući utikač / adapter.

Vaša poruka za nas:

Invalid Input

OTKAZIVANJE/POVRAT NOVCA - Nudimo vam visoku kvalitetu tečaja i vrlo praktičan pristup metodi. Kao dio toga, želimo omogućiti maksimalnu fleksibilnost. Ako je otkaz do 30 dana prije tečaja nema naknade. Otkaz izvršen u roku 7 do 30 dana prije početka tečaja naknada je 50% cijene tečaja. Ako je otkaz u roku od 7 dana prije tečaja, cijeli iznos tečaja će morati biti plaćen.

Pročitao sam uvjete i odredbe otkaza. (*)

Invalid Input
Zaštitni kod
Zaštitni kod
  Kod je nečitljiv. Molim novi kod.
Upisali ste pogrešni kod. Zatražite novi kod i pokušajte ponovo. Ovo je sigurnosna provjera. Molimo Vas, prije slanja upišite zaštitni kod kako kako bi se izbjegla neželjena pošta.

Prije nego što pošaljete registraciju, molimo vas da provjerite da li su sva potrebna polja (označena sa *) popunjena. Ako su svi podaci popunjeni, primit ćete e-poštom potvrdu od nas. Molimo, javite nam u slučaju da ne dobije potvrdu.